Barby girl : ilyen mű dolgokat viselni

A mai világban senkinek nem feltűnő, ha egy hölgy nem eredeti önmagában jelenik meg. A természetes hatást elérni kívánóknak is megvannak az eszközeik. 3D műszempilla, természetesnek ható manikűr, alig különböző haj felvarratás. Igen mi nők konkrétan mindenre is képesek vagyunk azért, hogy jobban fel figyeljenek ránk a férfiak.

Kép:https://www.femcafe.hu/cikkek/divat/muszempilla-felrakas-hazilag

Van, aki többet is bevet, hosszabb körmöket építtet, több kővel, vagy a szempillája olyan, hogy csapkodja a homlokát. Néha már ezeken a hölgyeken is fent akad a gondolatom, hogy ezt vajon tényleg el is hiszi, hogy ettől fog tetszeni egy férfinek? A válasz, igen! És bizony van is, akinek ez jön be.

Image result for mű köröm extra

Kép:https://kiakaszto.blog.hu/2016/11/10/mire_jo_a_mukorom

A legszélsőségesebb a teljes mű dolgok viselése. Amin látszik, hogy mű, nem az igazi szempilláját látod, nem az eredeti mellbősége jön szembe veled, és lehet, hogy a szája sem az igazi. Ez már egyfajta életérzés lehet ezeknél a hölgyeknél. Akik abszolút nem voltak elégedettek az eredeti önmagukkal, és valaki megerősítette bennük, hogy e-nélkül nem érnek semmit, pedig nem így van.

 

És ami a nagy kérdés, milyen ezeket viselni?

Mint az első kategóriába tartozó hogy, viselek műkörmöt. Általában a hossza nem haladja meg az új végétől számítva a 3mm-tert, lenőtt állapotban ez 6-7mm. Viseltem már műszempillát is, ami olyan volt, hogy minden szempillára ragasztanak egy plusz szálat, ami hosszabb és erőteljesebb, mint az eredeti szempillád. ez igencsak fáj, ha beleesik a szemedbe. Mivel a szempilla is ugyanúgy frissül, mint a hajszálak. A póthaj viseléséről nem tudok személyes tapasztalatot írni, az még nem volt nekem. De a van, akit ismerek, és volt neki már. Az az érzés meg van, amikor a hajgumi túl szorosan van a hajadban és húzza a fejbőrödet? Nah, kb ötszörözd meg, és megkapod a műhaj viselés örömét.

Image result for pénz

Kép:https://kozepsuli.hu/penz-tortenete-1/

Fent tartani azt az állapotot, hogy jól nézz ki, nem csak fájdalmas, vagy sok energiát, és odafigyelést igényel. Pénzben is elég komoly összegekbe kerül. Egy haj-köröm-pilla kombó fenntartása havi 15-20 ezer forint. Ha ehhez társul a szolárium, kozmetikus, smink termékek használata, az rádob még egy jó kis összeget. Nem véletlen a mondás, a szépség lemondással/fájdalommal jár. Csak, úgy mondom.