Árnyalatnyi különbségek.

Biztosan lerágott csontnak gondoljátok már a Szürke ötven árnyalata cikkeket és bejegyzéseket. De akkor sem tudom megállni egy szó nélkül. A második rész a Sötét ötven árnyalata magyarországi bemutatásának okán, ugyanis megint csak aktuális a téma.

Elolvastam a trilógiát, és láttam az első részt. A másodikat is meg fogom nézni, de nem azért mert annyira tetszett az első. Az, hogy kinek milyen élményt nyújtott a film, vagy a könyv mindenki döntse el, a saját legjobb belátása szerint. Én, mint aki szeret olvasni, és írni is, láttam a csodálatos ívű jellem fejlődést a férfi karakterben. Valamint, hogy miért is lett ő olyan amilyen, és elgondolkodtatott mennyi embert határoz meg az, hogy milyen környezetbe születik, és hogyan bánnak vele.

Viszont, ami lényeges. Nektek is feltűnt, hogy amióta itt, a kis hazánkban is felütötte a fejét az árnyalatos trilógia, mennyi domina és uralkodó lepte el a világhálót? Nekem nem tűnt fel, ugyanis ezek az emberek a társkereső oldalakon aktivizálják magukat, én meg olyan oldalakat a legnagyobb szerencsémre, nem látogatok. A kedvesem legjobb barátja viszont jár ilyen oldalakra. Ő hívta fel erre a jelenségre a figyelmünket. Mivel ő nem olvasta megkérdezte, tényleg ennyire nagyon menő-e ami benne van.

Itt van, a kutya kérem szépen elásva. Amiről a könyv ír, vagy sok esetben mivel nem is olvasták, a film szól az nem ennyire menő. Az csak és kizárólag két ember sajátságok szexuális viszonya, ami nem új keletű, még elmaradott országunkban sem. Viszont a kultusz, amit köré húztak, az menő. Ezzel igazán el lehet adni mindent, még magadat is. Akkor is, ha annyi uralkodó jellem sincs benned, mint egy marék molylepkében.

A társkereső oldalakon azok a személyek, akik ilyennek vallják magukat, többnyire csak szájkaratéban vernék el a partnerüket. ( Általában férfiak.) Akik pedig erre harapnak, igazából simogatásra, és nem pedig fenekelésre vágynak. ( Többnyire nők.) Amennyiben mégis olyan alá- fölé rendeletségi viszony alakul ki köztük, amit vállalnak, azzal sincs semmi baj, amíg mindkét fél beleegyezik. De általában ez csak a becsajozós vagy pasizós szöveg.

A barátunk azt is kérdezte, hogy de ha nem úgy gondolják, akkor miért vesznek fel ilyen domina szerkókat a lányok és fotózkodnak benne, és pózolnak, és stb. Válaszoltam, hogy mert fiatalok és követik a divatot, mert most ez az, amivel sok pasit lehet fogni. Kis buták, és naivak még. Közölte, hogy látott 28 éves hölgyet is, aki bevállalta a fotót, de jellemezte azután, hogy Ő egyébként nem szeretne szado-mazo szexualitást vállalni. Ezért szeretném megragadni a lehetőséget és elmondani, hogy a kor nem kitétele annak, hogy valaki immunis legyen ezeknek a divathullám féleségekre vagy a butaságra. Mindenki legyen óvatos és körül tekintő, amikor ilyen szituációkba keveredik. Ha valami nem stimmel, vagy nem olyan, mint képzelte, akkor abban a pillanatban szálljon ki, vagy jelezze. A netes ismerkedés amúgy is veszélyes, nem még, ha valaki olyanra irtok, aki azt állítja, el akar verni, miközben szeretnie kellene.