Alkoholos állapotok

Ez a bejegyzés kicsit előszele annak, ami majd a holnapi nap témája lesz. A mai az alkohol fogyasztásról és annak más szemszögből való hozzá állásáról fogy szólni.

Én szeretek bulizni. A barátaim is szeretnek bulizni. Viszont nem szeretek inni. És azt gondolom, ha egy szórakozásra szánt este, úgy kezdődik, hogy meg kell inni 4-5-6 felest az már nem jó. Ne csak akkor tudja az ember jól érezni magát, ha iszik. Mivel az alkohol rombolja az agysejteket és a gátlásokat, ezeknek az italozós tivornyáknak általában nincs jó végük.

Van néhány konkrét alátámasztásom is, hogy miért nem a legjobb döntés kellemesen talaj részegre innod magad minden lehetséges alkalommal

  • Mikor olyan emberek vesznek körül, akik némileg fontosak neked, nem feltétlenül keltesz pozitív benyomást az által, hogy nagyon berúgsz, és nem tudod kontrollálni a viselkedésed.
  • Ne feledd, hogy rosszul lehetsz az alkoholtól, ami esetleg a gyomortartalmad padlóra ürítéséhez vezethet. Szintén nem a legjobb módja annak, hogy magadra vond mások figyelmét.
  • Táncolás közben, nem jön jól, ha nem tudsz megállni a lábadon. Eleshetsz és másokat is elsodorhatsz.
  • Esetlegesen, ha szerencsés alkat vagy csupán a nyelved ered meg az alkohol hatására. Ilyenkor előfordulhat, hogy olyan dolgokat is elmondasz, amit máskor nem mondanál el.
  • Valamint van, amikor minden teljesen kiesik. Ha nem emlékszel semmire, pedig minek is mentél el a buliba egyáltalán.

Ezért én azt tanácsolom mindenkinek, hogy tartsa magát, a mértékletes alkohol fogyasztáshoz. Az alkohol öl, butít és nyomorba taszít. Valamint, nem megoldás egyetlen problémára sem.