Személyiségek

Mindennapi életünkben találkozunk különböző típusú emberekkel. Általában, próbáljuk megérteni mások viselkedését, ám ez nagymértékben függhet attól, hogy az adott személy milyen beállítottságú.

Vannak, hozzám hasonló extrovertált egyének. Ők azok, akik többnyire kedvesek, nyíltak és szeretnek beszélni. Mindenféle témában lehet hallani tőlük néhány szót. Többnyire ezek az emberek, nem a tényeken alapuló információkkal foglalkoznak, hanem a saját gondolataikat próbálják közvetíteni mások felé az adott témában. Velük könnyen lehet beszélgetést kezdeményezni, mert nyíltak és fogékonyak mások társaságára.

Ezzel szemben, az extrovertált, befelé forduló egyéniségekkel már nehezebben érti meg magát az ember. Velük nem szabad erőltetni a kommunikációt. Amit akarnak, elmondanak, amit nem azt fogóval sem fogjuk tudni kihúzni belőlük. Ellenben, ha egy ilyen típusú személy megnyílik, mindenképpen szakítsunk időt arra, hogy meghallgassuk, amit mondani szeretne.

Egy párkapcsolatban nagyon fontos a kommunikáció. Érdekes, hogy mennyire jól tud működni, ha két teljesen ellentétes személyiség kerül össze. Az extrovertált csacsoghat, amennyit csak szeretne, az introvertált garantáltan nem fog a szavába vágni. Két fél, így lesz egy egész.